08.04.2017.

"Nastup će biti minimalistički s maksimalnim učinkom"

Pripreme za Kijev i nastup na 62. Eurosongu u punom su jeku kod hrvatskog predstavnika Jacquesa Houdeka i cijelog eurovizijskog tima. Iako se većina informacija vezanih uz scenski nastup na kijevskoj pozornici ostavlja kao iznenađenje za prvu tonsku probu početkom svibnja, naš predstavnik otkrio je nekoliko zanimljivosti koji su brojnim obožavateljima ovog natjecanja dali naslutiti što možemo očekivati od hrvatske prezentacije u drugom polufinalu, 11. svibnja. 

Jacques Houdek otkrio je kako će se za njegov izgled na pozornici pobrinuti Marco Falcioni, glavni dizajner svjetski poznatog talijanskog modnog brenda Hugo Boss, dok za nastup najavljuje vrlo decentan nastup u crnim, bijelim i srebrnim bojama.

–  To neće biti neki kazališni performans, kako neki očekuju. Bit će vrlo minimalistički s, nadam se, maksimalnim učinkom – izjavio je Jacques.

Svi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju Jacquesovu prvu probu i nastup uživo, do kada će naš predstavnik marljivo pripremati nastup. Do tada, nastavlja se kampanja #beMyFriend te promocija pjesme u sklopu koje se očekuju još brojna iznenađenja. Do sada je otkriveno kako će mu se na pozornici pridružiti violinist Antun Stašić i violončelist Emanuel Pavon.

Jacques Houdek branit će hrvatske boje u drugom polufinalu Eurosonga 2017. koje će se održati 11. svibnja u Kijevu, Ukrajini s izravnim prijenosom na Hrvatskoj televiziji.

Foto: Damjan Fiket

Podijeli

Vaša eurosong destinacija

www.eurosong.hr
Povratak na vrh