20.02.2017.

Jacques Houdek na 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije nastupa s pjesmom My friend

Zagreb, 20. veljače 2017. — Na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije hrvatski predstavnik Jacques Houdek nastupit će s pjesmom My friend. „Kao i svakom pjesmom dosad tako i ovom eurovizijskom želim među ljudima proširiti osjećaj zajedništva, prijateljstva i uvažavanja različitostiˮ, izjavio je Jacques Houdek. S objavom naslova pjesme započinje i digitalna kampanja pod nazivom #beMyfriend, koju je sa svojim timom osmislio naš eurovizijski predstavnik. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju kojoj je cilj motivirati ljude na  širenje, stvaranje i obnavljanje prijateljstva. „Sjetite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva. Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanjuˮ poruka je Jacquesa Houdeka.

Slavimo različitost slogan je ovogodišnjega eurovizijskoga natjecanja, koje će se održati od 9. do 13. svibnja u Kijevu. „Vjerujemo da će do objave novih zanimljivosti povezanih s našim nastupom na natjecanju za pjesmu Eurovizije, kampanja #beMyfriend pozitivno utjecati na stvaranje prijateljskoga ozračja i slavljenje različitosti na koje poziva i slogan Eurovizijeˮ, poruka je Jacquesova tima.

„Drago nam je što je Hrvatska radiotelevizija nakon prošlogodišnjega uspješnog povratka ponovno prisutna na ovoj jedinstvenoj i specifičnoj glazbenoj manifestaciji. Sve tri eurovizijske večeri moći će se pratiti uživo na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugome programu Hrvatskoga radija te s pomoću multimedijske usluge HRTi“, podsjetio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar. O novim pojedinostima, zanimljivostima i pripremama Jacquesa Houdeka za nastup na Euroviziji Hrvatska radiotelevizija (HRT) redovito će izvješćivati svoje slušatelje, gledatelje te korisnike mrežnih stranica i društvenih mreža.

Foto: Damjan Fiket

Podijeli

Vaša eurosong destinacija

www.eurosong.hr
Povratak na vrh