06.05.2016.

Nina Kraljić na drugoj probi pokazala bijelu Zigmanovu haljinu

6. svibnja, 2016. - Nina Kraljić danas je održala drugu probu za nastup na 61. Eurosongu. Druga proba je nešto kraća od prve, no svi izvođači trebaju biti potpuno odjeveni i našminkani kao za nastup. Na prvoj probi Nina je odjenula samo gornji dio kostima koji je za njezin nastup dizajnirao i izradio Juraj Zigman, a danas se otkrila i haljina koju će nositi na nastupu, kao i kostimi koje je Zigman kreirao za prateće vokale.

Prije izlaska na pozornicu, hrvatska delegacija je za eurovision.tv opisala svoje kostime. „Prateći vokali odjenut će dugačke crne kapute s kapuljačom. Oni predstavljaju zlo, a Nina dobro, stoga ona i nosi bijelu haljinu.“ Delegacija je dobro raspoložena, premda je Nina malo bolesna. Četiri prateća vokala – Andrej Babić, Martina Majerle, Danijela Večerinović i Lino Lacmanović Ćućić – nisu potrebni samo kao pjevači, već pomažu Nini nositi njezin masivan kostim.

Netom prije probe, Nina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Zigmanove haljine i dobila brojne pohvale. Kako piše eurovision.tv, Ninina druga proba bila je impresivna, ne samo zbog njezina moćnoga vokala, već i zahvaljujući dvjema raskošnim haljinama. Galeriju fotografija u visokoj rezoluciji možete naći ovdje.

Delegacija je potom otišla u viewing room kako bi s redateljem dogovorili posljednje detalje nastupa naše predstavnice. "Poslije toga izmjene same režije, korekcije rasvjete i bilo čega drugog više nisu moguće", pojasnio je šef delegacije Željko Mesar.

Na konferenciji za medije Nina je otkrila da se malo prehladila, stoga planira ostati u hotelskoj sobi što je više moguće i liječiti se čajem od đumbira. "Danas sam prvi put nosila cijeli kostim i moram priznati da haljina na ekranu izgleda nevjerojatno. Ona i jest dizajnirana u skladu s tekstom pjesme i želimo da kostim odražava taj prijelaz iz mraka u svjetlost", objasnila je Nina i dodala da joj je čast nositi takvu haljinu.

Nakon što je Andrej Babić istaknuo da Nina, kao i prateća pjevačica Danijela Večerinović, posuđuje svoj glas u animiranim filmovima, Nina je prisutne zabavila svojom imitacijom glasa djevojčice, te je na instrumentu kazoo odsvirala "Lighthouse". Također je iskazala zahvalnost što može surađivati s pratećim vokalima koji imaju mnogo iskustva u nastupima na Eurosongu.

Cijelu konferenciju, kao i snimku druge probe, možete pogledati u nastavku, a fotografije s konferencije za medije možete naći ovdje.

Fotografije: Andres Putting

Podijeli

Vaša eurosong destinacija

www.eurosong.hr
Povratak na vrh