02.05.2016.

Nina Kraljić održala prvu probu u Stockholmu

2. svibnja, 2016. – Danas su Nina Kraljić i njezini prateći vokali održali prvu probu u štokholmskoj Ericsson Globe Areni. Kako je izvijestio službeni portal Eurosonga, Nina nastup započinje u sivoj haljini s elaboriranim crnim uzorkom i širokim podignutim ovratnikom, koju prateći vokali u jednom trenutku skidaju s nje, a Nina ostaje u bijeloj haljini koja otkriva tetovažu stabla na njezinim leđima. Pozadina i pod pozornice na početku pjesme prikazivat će morske valove, a na kraju izvedbe zvjezdano nebo.

Nina na današnjoj probi nije nosila cijeli kostim koji je za njezin nastup na Eurosongu kreirao jedan od najboljih hrvatskih modnih dizajnera, Juraj Zigman, već samo gornji dio. Za otkrivanje posljednjega dijela cjelokupne prezentacije morat ćemo pričekati drugu probu koja će se održati u petak, 6. svibnja.

Prije probe Nina je za Eurovision.tv izjavila da ima veliku odgovornost i želi dati sve od sebe, no tako se osjeća prije svakoga nastupa. Otkrila je da nema nikakav ritual prije izlaska na pozornicu. „Pokušavam se smiriti, opustiti i naspavati se – to je sve, bez ikakvog vokalnog treninga“, kazala je. Osvrnula se i na promjenu frizure u odnosu na onu koju je imala u službenom videospotu. „To je za mene samo mala promjena. S lijeve strane imam izbrijane morske valove, a te simbole imam i u pjesmu 'Lighthouse'. To je i poveznica s Hrvatskom jer svi znaju za naše more. S obzirom na to da smo se vratili na Eurosong nakon dvije godine izbivanja, moramo promovirati svoju zemlju na sve moguće načine“, rekla je.

Fotografije: Thomas Hanses, Eurovision.tv

Podijeli

Vaša eurosong destinacija

www.eurosong.hr
Povratak na vrh