25.03.2018.

Promotivne aktivnosti prije odlaska na Eurosong u punom jeku

Dok odbrojavamo posljednjih mjesec dana do odlaska hrvatske delegacije u Lisabon na prve probe na pozornici Eurosonga 2018., pripreme i promotivne aktivnosti u punom su jeku. Naša predstavnica Franka gotovo svakodnevno daje intervjue za domaće i strane medije u kojima otkriva pojedinosti oko nastupa na eurovizijskoj pozornici te što očekuje od Lisabona. Tako je za jednu televiziju otkrila kako od konkurencije najviše voli poslušati Francusku i Belgiju, navodeći ih kao najkvalitetnije skladbe ove godine. Osvrnula se i na koncert Beyonce u Zagrebu kada je Franka imala čast nastupiti kao predizvođač što je, po riječima ovogodišnje hrvatske eurovizijske uzdanice, nestvarno iskustvo.

Među brojnim intervjuima za strana tržišta izdvajamo onaj za eurovizijsku internetsku stranicu ESCBubble.com za koju je hrvatska predstavnica otkrila detalje oko priprema, planove za scenski nastup te čemu se najviše raduje u Lisabonu. Uz jasnu viziju nastupa i rada na koreografiji, odjeći i ostalim detaljima, glavni fokus stavljen je na interpretaciju u pokušaju da se stvori svojevrsna čarobna atmosfera. Franka je izjavila kako se veseli Lisabonu, gradu, hrani, kulturi i upoznavanju novih ljudi iz različitih zemalja. Pogledajte u videozapisu cijeli intervju:

U međuvremenu je pjesma "Crazy" zauzela 6. mjesto na nacionalnoj top listi HR Top 40 i time ostvarila najviši novi ulaz, a prošli tjedan je nastupila i na dodjeli nagrada "Večernjakova ruža" gdje je otpjevala hit singl "S tobom." 

Podijeli

Vaša eurosong destinacija

www.eurosong.hr
Povratak na vrh