13.03.2018.

Spot za "Crazy" u tjedan dana pregledan preko 800.000 puta

Hrvatska radiotelevizija predstavila je prije tjedan pjesmu "Crazy" s kojom će Franka predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2018. u Lisabonu. Objavljeni spot prikupio je preko 800 000 pregleda u tjedan dana na dva kanala: službenom Frankinom YouTube kanalu te na Eurovision.tv kanalu. Nakon 24 sata od objavljivanja, Franka je u emisiji Drugog programa Hrvatskog radija kod voditelja Zlatka Turkalja Turkija otkrila kako je jako zadovoljna prvim reakcijama te da se veseli eurovizijskoj pozornici. Otkrila je i prve informacije oko scenskog nastupa:

– Imam jedan jedini plan, a to je stati na pozornicu i odraditi fenomenalan nastup. Mislim da će pjesma još bolje zvučati uživo na pozornici, zapravo sigurna sam u to – rekla je Franka otkrivši kako će na pozornici biti sama, dok će je tijekom nastupa pratiti dvoje pratećih pjevača.

Od eminentnijih imena glazbene scene prvi su joj se javili Vesna Pisarović (Eurosong 2002.), Zsa Zsa i Kedžo koji su joj čestitali na pjesmi, a veliko priznanje dobila je suradnjom s Paulom Norrisom iz londonskog studija Metropolis, koji joj je poslao poruku “da cijelo vrijeme pjevuši pjesmu”.

O našoj predstavnici raspisao se i britanski "The Sun" koji je predstavio Franku i pjesmu

Podijeli

Vaša eurosong destinacija

www.eurosong.hr
Povratak na vrh